U bent hier

Klik op de afbeelding voor alle(1) foto's.

Het is tijd voor een nieuwe beha!

Het is tijd voor een nieuwe beha! Uw oude beha kunt u deze maand bij ons inleveren. Tevens doen wij een check-up van uw huidige beha. De ingeleverde beha’s die nog in goede staat zijn gaan naar een goed doel in Oost-Europa.

Een beha moet voldoen aan hoogwaardige eisen, zoals het geven van goede ondersteuning, het geven van de perfecte belijning en moet vooral comfortabel zitten. Lever daarom uw oude beha in en ontvang €7,50 korting op een nieuwe beha. 

Deze actie is geldig tot en met 24 december en geldt uitsluitend bij het inwisselen van uw oude beha. Wij kunnen hierop geen uitzonderingen maken. 

Wij geven u persoonlijke aandacht. U kunt bellen of mailen voor een afspraak. Wij heten u graag welkom.   

Fijne decembermaand en een voorspoedig 2015. 

Janneke Douma, Jitske Annema & Anneke Annema

Le Papillon mammacare

Wij kunnen nog steeds ons werk doen! Hoe?

Waar het vak van een lingeriestyliste normaal gesproken persoonlijk en dichtbij de klant is, zijn we nu door de situatie genoodzaakt om letterlijk afstand te houden. Het was even wennen, maar we hebben we daar onze weg in gevonden.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Klacht? Kom er mee!

Ons doel is dat u met een tevreden gevoel huiswaarts keert. Wanneer dit niet het geval is, horen wij dit graag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.