U bent hier

Klik op de afbeelding voor alle(1) foto's.

Le Papillon in Lifestyle Experience op RTL 4

In december vorig jaar waren de opnames al gemaakt voor het programma Lifestyle Experience op RTL 4. In samenwerking met Anita Nederland zijn er bij Avalon lingerie en Le Papillon mamamcare te Burgum opnames gemaakt over het belang van een goede sportbeha en over het aanmeten van een borstprothese. De eerste uitzending over de sportbeha was in februari.

Op zondag 17 februari om 14.20 uur is er wederom een uitzending van Lifestyle Experience waarin Anneke Annema vertelt over een aanmeting van een borstprothese. Allemaal kijken!

Meer informatie over de uitzendingen:
http://www.lifestylexperience.tv/
http://www.anita.nl 

Wij kunnen nog steeds ons werk doen! Hoe?

Waar het vak van een lingeriestyliste normaal gesproken persoonlijk en dichtbij de klant is, zijn we nu door de situatie genoodzaakt om letterlijk afstand te houden. Het was even wennen, maar we hebben we daar onze weg in gevonden.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Klacht? Kom er mee!

Ons doel is dat u met een tevreden gevoel huiswaarts keert. Wanneer dit niet het geval is, horen wij dit graag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.