U bent hier

Klik op de afbeelding voor alle(1) foto's.

Special Shop Night bij Rinsma fashion

Op dinsdagavond 22 september organiseren het Tjongerschans ziekenhuis Heerenveen en Borstkankervereniging Nederland een Special shop night in Rinsma Fashion Plaza te Gorredijk. De aandacht gaat uit naar (ex) borstkankerpatienten. U krijgt advies van ervaren modestylistes en Nelleke Mulder, imagostyliste, zal een lezing geven. Wij zullen ook aanwezig zijn om tips en adviezen met u te delen. De avond is van 19.00-21.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en u mag een introducee meenemen. 

U kunt zich aanmelden via de website van de Tjongerschans:

https://www.tjongerschans.nl/patiënten/patiënteninformatie/voorlichtingsbijeenkomsten/activiteiten-mammacare

Wij kunnen nog steeds ons werk doen! Hoe?

Waar het vak van een lingeriestyliste normaal gesproken persoonlijk en dichtbij de klant is, zijn we nu door de situatie genoodzaakt om letterlijk afstand te houden. Het was even wennen, maar we hebben we daar onze weg in gevonden.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Klacht? Kom er mee!

Ons doel is dat u met een tevreden gevoel huiswaarts keert. Wanneer dit niet het geval is, horen wij dit graag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.