U bent hier

Lingerie

Le Papillon heeft een groot assortiment bh's. Van cup AA tot H, van omvang 70 tot 110, in allerlei kleuren, merken en modellen. Het is erg belangrijk dat een bh: - brede en ontlastende schouderbanden heeft - een hoge afsluiting onder de arm heeft - een keurig aansluitend decollete heeft, voor goede steun. Wanneer uw bh een aanpassing nodig heeft, wordt dit direct door ons gedaan. Bekijk hier een deel van de collectie.

TriProVitaDealer
Door Anita Nederland is Le Papillon mammacare gecertificeerd voor TriProVita dealer op basis van aanbod & assortiment. Dit betekent voor u: - In deze speciaalzaken bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment. Van prothese's, prothesebeha's en prothesebadmode uit de Anita Care collectie - Gekwalificeerd personeel geeft u individueel advies en uitleg over producten en mogelijkheden voor uw verzorging Het TriProVita systeem van Anita Care combineert natuurlijkheid en comfort door alles op unieke wijze perfect op elkaar af te stemmen. De veelzijdige beha- en badmodecollecties alsmede de borstprotheses worden door Anita in eigen fabrieken ontwikkeld en vervaardigd. Deze zijn perfect op elkaar afgestemd.

Voor meer informatie: www.anita.com

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.