U bent hier

Nieuws

Megami nieuw!

Vanuit Engeland hebben we sinds enige tijd een nieuw merk in de winkel. Megami, is stoer en vrouwlijk. Alle bhs, badpakken en tankini's hebben hoesjes voor een mammaprothese. Klik hier voor de hele collectie.

Zomer collectie

Na een lange onzeker tijd, zijn we weer helemaal geopend. Hoe fijn is dat! Ondertussen is er ook al allemaal nieuwe collectie binnengekomen. Op dit moment werken we druk aan een nieuwe webshop, waar alle artikelen online getoond worden, zodat u vanuit huis alles kan bekijken. Het wordt erg mooi, maar nog even geduld.

Nederland weer in lockdown

Vanochtend 05.00 uur zijn we weer in een lockdown gegaan. We weten inmiddels hoe het werkt. Omdat het aanmeten van protheses onder de zorgverzekeringswet valt, mag dat doorgaan! We zijn voor u beschikbaar op onze locaties in Burgum en Oosterwolde. We werken op afspraak. Mocht u liever niet komen, dan kunnen we uw bestelling natuurlijk naar u toesturen. We zijn elke werkdag bereikbaar!

Open op afspraak!

We kunnen u op afspraak ontvangen!

Van euforie naar lockdown, wat kan nog wel!

AVALON LINGERIE VERKOZEN TOT EEN VAN DE DRIE BESTE LINGERIESPECIAALZAKEN VAN NEDERLAND

Pas op elkaar & blijf winkelen

Veilig winkelen, dat is belangrijk voor ons en voor u en dat kan! U bent van harte welkom.

Pagina's

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.