U bent hier

Protheses

Het is van groot belang dat een prothese er natuurlijk uitziet en zo natuurlijk mogelijk draagt. Iedere vrouw is anders en daarom zijn er veel verschillende modellen en maten. De prothese moet u een natuurlijk draaggevoel geven in het dagelijks leven, maar ook tijdens sporten of zwemmen. De prothese is van siliconen, dat goed verdragen wordt door de huid. De prothese benadert qua zachtheid en doorhangvermogen de natuurlijke borst en nemen de lichaamstemperatuur aan. Le Papillon mammacare heeft een groot assortiment, zodat voor u het juiste model kan worden uitgezocht.

Na een borstsparende operatie kan het zijn dat er verschil is ontstaan. Dit is met behulp van een schaalprothese te minimaliseren.

Het is belangrijk dat de prothese goed zit, dit kan helpen om uw zelfvertrouwen weer terug te vinden. De lingerie zorgt ervoor dat de prothese comfortabel zit. 

Le Papillon mammacare heeft onder andere de merken:
Anita, Amoena, Silima en Basko.

Eigen risico

U heeft een mammaprothese aangeschaft en enige tijd later ontvangt u een specificatie. Daarna ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar met het verzoek uw eigen risico, of een deel daarvan, te betalen. Verbaasd kijkt u naar uw rekening. Wordt dit niet door de zorgverzekering vergoed?

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Webshop!

Al onze artikelen vind u in onze webshop! Heeft u daar vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.